SAVETI

Na ovoj STRANI možete postavljati pitanja iz oblasti PRIRODNE ISHRANE. sokovnik-za-hladno-cedjenje_slika_L_11156265

Po dosadašnjem iskustvu najčešća pitanja i  nedoumice su oko načina prelaska sa termički obrađene tj. kuvane hrane na SIROVU. Tu, svakako, postoje zamke i „podvodni grebeni“ koje sam lično iskusio i koje treba izbeći kako ne bi došlo do neželjenih loših posledica, pa i razočaranja i povratka na staro, odnosno na konvencionalni način ishrane.

Područje kojim sam naročito bavio i proučavao jeste dejstvo namirnica životinjskog porekla, odnosno ZASIĆENIH  MASNIH KISELINA I TRANS MASNOĆA (HOLESTEROL I TRIGLICERIDI) na krvne sudove.

Nastojaću, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva sa SIROVOM HRANOM i onoga što sam saznao od najvećih autoriteta na ovom polju, da odgovorim na svako Vaše pitanje.

4 mišljenja na „SAVETI“

  1. Postoji u prodaji oljusteni i neoljusteni ovas.Koji je za ishranu nas,i na koji nacin a koji je za klijanje.Kad pokusam oljusteni da isklijam nece?Pozdrav

    1. Danas su prisutne velike manipulacije hranom, pa tako je i sa žitaricama koje su neretko GMO i takvo seme neće isklijati. Zato za naklijavanje koristite samo organski prozvedene žitarice. Pozdrav

  2. Opet nisam dobioodgovor koji se koristi za ishranu,oljusteni ili neoljusteni.Organik ok,ali koji od ova dva?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

"Priroda leči a lekar brine o bolesniku" Hipokrat

%d bloggers like this: